От кого е детето на Жана Бергендорф?

0
3976

Певицата има тежка съдба: баща й я изоставил, синът й страдал от тежко заболяване, приятелят й я пребивал

 

Животът на Жана Бергендорф е низ от върхове и спадове, а скандалите я преследват един след друг. Откакто спечели втория сезон на „X фактор”, кариерата й тръгна нагоре, но личният й живот е пълна катастрофа. След като се раздели с приятеля си – балетиста Лео Янес, който редовна я пребиваше и влезе в криминалните хроники заради притежание на наркотици, червенокосата певица така и не успя да сложи живота си в ред.Жана със сина й Леон

„Съжалявам, че допус­нах този човек до себе си. Той неведнъж ми е посягал. Ходех цялата в синини, раздърпана и окървавена. Всички наркотици, които полицията откри след онзи скандал, бяха негови. Аз дори не знаех, че той има марихуана”, оправда се Жана, след като га­джето й за пореден път я ступа и отгоре на всичко я арестуваха, защото в дома й бе открита дрога.

Тогава изпълнителката разказа,  че  бившият й вече приятел Лео – екзо­тичен танцьор с кубински корени, бил болезнено ревнив и често и спретвал шумни сцени на ревност. Когато се ядосал, се превръщал в истински звяр – заключвал я в апартамента й, чупел вещите й, биел я.jana1

„Познавах го от някол­ко месеца. Сцената ни събра и вярвах, че ще сме щастливи заедно, но дори не подозирах с какъв човек се захващам. Не съм го виждала от половин година, не искам и да го виждам. Той ме съсипа!”, разказва Жана за несполуките си.

Според запознати оба­че любовната й история с Лео Янес е много стара и двамата поддържали интимна връзка от години. Из артистичните среди от доста време циркулира клюката, че именно той е бащата на 6-годишния й син, който дори носи същото име. Изпълнителката неведнъж е споделяла, че много държала момчето й да се казва така, но на­края добавила едно „н“” за благозвучие и го нарекла Леон. Въпреки слуховете певицата е категорична, че биологичният баща на момченцето й е датчанинът Стефан Бергендорф, който всъщност продъл­жава да бъде и неин съпруг по документи.

„Не искаме да се раз­веждаме официално зара­ди детето. Защо трябва да го правим? Това е само един документ. Нито аз имам претенции към него, нито той има претенции към мен”, разказва Жана за отворения брак, в който живее. И допълва, че няма нищо против Стефан също да се вижда с други жени, ако това го прави щастлив.

Победителката в „X фак­тор” срещнала датчанина, докато работела като певица в Южна Корея. „Група американци, мои приятели, ме запознаха с него в заведението, където пеех. Имаше тръпка, но не беше някакъв пламък от пръв поглед, постепенно се сближихме. Харесах характера му, неговото отношение към жената по принцип. Живяхме две години перфектно в Корея, непрекъснато бяхме за­едно без нито един спор. Проблемите ни дойдоха, когато се преместихме в Дания”, спомня си изпълнителката.с бившия й съпруг Стефан

Тя до ден днешен съ­жалява, че е избрала да роди детето си в сканди­навската страна, защото според нея медицинското обслужване там не било на необходимото ниво и нито един лекар не успял да установи, че синът й ще се роди със здравословен проблем. Жана твърди, че докторите били немарли­ви в проследяването на бременността й – нито веднъж не я прегледали на видеозон, не й направили нито едно изследване. Две седмици след като малкият Леон се появил на бял свят, певицата била убедена, че нещо не е наред с него, ня­колко пъти го водила при различни специалисти, но никой не разбрал, че бебето страда от тежко заболяване. Накрая момченцето претърпяло операция на сърцето по спешност, която за малко не му коствала живота, но за щастие, днес се радва на добро здраве.

„В този момент нещо между мен и Стефан се пречупи, защото не усетих подкрепата му. Той го раздаваше по-хлад­нокръвно, а аз се бях озлобила. Единственото, което правех, бе да се увъртам около детето, да бъда около неговото легло и с мъжа ми прес­танахме да си обръщаме внимание един на друг”, разказва Бергендорф. Тя имала проблеми и с властната си свекърва, която не била очарована от факта, че синът й си взел източноевропейка за жена, и направила всичко възможно да ги раздели. След раждането Жана изпаднала в депресия, защото съпругът й не й обръщал внимание, прекратила музикалната си кариера, за да гледа детето вкъщи и дости­гнала рекордните 110 килограма.

„В онзи период изглеж­дах ужасно. Чувствах се дебела и грозна. Две го­дини бях само домакиня, но не това ми тежеше, а липсата на човек до мен. Стефан постоянно пътуваше. Разбрах, че не сме един за друг, събрах си багажа и се върнах в България”, разказва изпълнителката.

Тя искала да вземе Леон със себе си, но съпругът й не разрешил това да се случи. Въпреки че в момента детето живее през по-голямата част от времето в България, тогава останало с баща си в Дания, а Жана се посветила на кариерата си у нас. Успяла да свали рекордните 50 килограма със спорт и упражнения, яви се на кастинг за „X фактор”, а зрителите я класираха първа в музикалната надпревара.

„Щастлива съм, защото вече съм изпълнител, който има собствен репертоар. Пътувам по турнета, имам участия. Нещо, което не съм вярвала, че ще ми се случи. Имам и своята публика, която адски много ме подкрепя”, радва се Жана на внезапния успех, който я връхлетя след победата в „Х Фактор”.

Тя твърди, че работният и график е препълнен, но това не я притеснява. Свикнала е да работи от малка. Червенокосата певица била само 12-годишна, когато започнала да чисти заведения, за да се изхранва. После отсервирала масите, докато се издигнала в йерархията и станала сервитьорка.

бившето й гадже Лео„Животът ми е борба за оцеляване. Не познавам баща си, изоставил е майка ми, когато е била бременна в третия месец. Аз и с нея не се разбирам особено. Връзката ни не е много силна, никога не е била. Когато сме заедно, винаги се караме. Затова избирам спокойствието си пред това да се виждам с нея”, разказва Бергендорф за обтегнатите отношения с майка си.

Изпълнителката е от­гледана от своята баба, която преди няколко години починала. Тогава Жана не била на себе си от мъка и още съжалява, че не е успяла да помогне на възрастната жена, ко­ято паднала, ударила се лошо и след три месеца издъхнала.

„Все още я търся. Само веднъж я сънувах. Вярвам, че е идвала при мен, че духът й е някъде наоколо. Знам, че ме закриля и ми показва светлия път. Така, както е било, докато беше жива”, убедена е певицата.

 

Имала връзка и с Графа?

Клюката гласи, че Жана е имала интимна връзка и с Влади Ампов – Графа. Двамата некол­кократно са заси­чани в различни заведения и според очевидци отношенията им били повече от приятелски. Гра­фа обаче отрича слуховете за любовна афера с Бергендорф и се гневи, за­дето нарушават имиджа му на сериозен семеен мъж. „Моля ви се, аз обичам съпругата си. С Жана сме се виждали само по работа”, твърди продуцентът.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук