От последните минути: Корнелия Нинова разкри как БСП ще спечели предсрочните избори! Червеният лидер с важно уточнение за Радев

0
1523

Няма да участваме с конкретни предложения на партийни кадри във формирането на служебен кабинет на президента

Ако бъде връчен мандат на трета политическа сила, която да опита да направи кабинет в рамките на този парламент и бъдем поканени, ние ще откажем включването на парламентарната група и на „БСП лява България“ в такова правителство. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на разширеното заседание на Пленума н БСП. 

„Нашата цел е предсрочни парламентарни избори, тяхното спечелване с една сериозна, ясна категорична и аргументирана предизборна платформа, която е възможна за изпълнение и е насочена към възстановяване на чувството на справедливост на хората“, заяви Нинова. Тя допълни, че с такава платформа БСП ще излязат на предсрочните избори.

„Няма да участваме с конкретни предложения на партийни кадри във формирането на служебен кабинет на президента Радев“, посочи още Нинова. Лидерът на БСП подчерта, че няма да се включват и в съставяне на служебен кабинет на президента Плевнелиев.

„БСП няма да бъде въвлечена в това“, заяви лидерът на БСП.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук