Още никой не знае, но Слави подготвя най-грандиозното! Не очаквахме това!

0
2276

Слави Трифонов вече работи по нов проект. Дългия тръгва по стъпките на Нешка Робева. Идеята му е вдъхновена от невиждания успех на бенефиса на златните момичета, който се състоя в края на миналата година.

Илиана Раева вече сподели със Слави Трифонов, че планира още поне един бенефис. Появиха се дори предположения за дати за провеждане на събитието в София, Русе и Варна. Но до втори грандиозен спектакъл така и не се стигна.

Вдъхновен от успеха на грациите, учиндолецът реши да последва примера на Нешка Робева и да организира спектакли с бивши грации в България и в страните с български общности. Организирането на подобно събитие за него няма да е никак трудно. Още повече, че повечето от балерините му са бивши спортистки.Слави Трифонов вече е успял да привлече едно от имената в българската художествена гимнастика. Това е бившата грация Снежана Дечева. Въпреки, че зеленооката красавица не е толкова известна със спортните си постижения, определено блести със завидна красота. На даденостите й могат да завиждат много родни моделки и плеймейтки.Красавицата взе участие като резерва в олимпиадата в Лондон през 2012 година. След това се изяви и на олимпиадата в Рио. След оттеглянето на останалите момичета от ансамбъла, тя дори остана няколко месеца в него и продължи да тренира.Приятелите й коментират, че по това време все още е била неориентирана и нямала представа с какво иска да се занимава в бъдеще. Точно тогава дошло предложението на Слави Трифонов, което Снежана Дечева приела без много да се замисля.асега опитите на Дългия да привлече имена на Цвети Стоянова, Ренета Камберова и Християна Тодорова удрят &на камък.

Нешка Робева приветства проекта му с възторг. Тя е на мнение, че в България има много талантливи деца и идеята на Слави Трифонов е добра, пише „България днес“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук