Падението на Слави Трифонов

0
1518

Беше времето, когато „Шоуто на Слави Трифонов“ събираше милиони пред телевизионните екрани, които виждаха в него остро сатирично предаване с политически оттенък. Днес това комедийно шоу се е превърнало в една беззъба и безинтересна помия, а водещият на Шоуто – Слави Трифонов в едно продажно същество нямащо нищо общо с професионализма. Спомням си майтапите в края на 90-те със Иван Костов и неговите теменужки, актьорите които се превъплащаваха на премиера Костов и президента бат Пешо.

После дойде ред на царя и безвкусните майтапите с принцеса Калина, за да станем днес свидетели на лъсването на пълната продажна същност на гологлавия учиндолски водещ. Лицето Трифонов е тясно свързано с добре облечените червени бизнесмени Васил Божков, Гриша Ганчев и Илия Павлов, който му бе дълго време спонсор. Как може той видите ли дребничката душичка дошла от провинцията да хапе ръката която го издържа; не е възможно да се случи това. Нали следващият път няма да бъде поканен на президенткото парти на фалшивия, мафиотски, псевдо елит на Републиката. За повече от три години червено управление Наш Слави не успя да намери актьор, който да се превъплати на премиера СерГей СтаниШеф и Президента Параванов – Гоце. Чудно ли е тогава, защо това предаване залязва, защо рейтинга му тотално спада.А най-накрая ще му бият шута и от БТВ.Никой няма да го държи в частна ТВ, заради голата му глава и тъпата физиономия.

Тази вечер когато държава е разбунена и на всяка крачка чувам псувни за далаверите на президентския спонсор и неговия покровител,любимия вожд и учител Агент Гоце, както и за светата крадлива тройца  в пътния фонд Гагаузав,Мутафчиев и Орешарски наш Слави ни занимава с какво, ами с големия футболист  Гацо Бацо, със спекулациите около трансфера на Бербатов, някакви шегички за извънземни над Радомир, много актулно направо да се пръснеш и още по плоски шеги от Магаданския институт, които не си направих труда да запомням.
Ето така отминава световната слава са казали древните Римляни.Някога Слави беше бунтар срещу статуквато идваше от малкия провинциален град в столицата да се докаже и да разбуни духовете. Постигна го. То не бяха Атомното Куко, Революционните възрожденски песни на 1997 год., но днешния Слави е част от статуквото. Когато Слави стана част от тази върхушка ходеща по приеми и целуваща ръката на олигарси и агенти на ДС – Гоце, ние загубихме „Шоуто на Слави“ като истинско сатирично предаване със злободневна насоченост.
Слави просто реши да изкачи Стълбата и забрави откъде е тръгнал.Дано един ден си спомни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук