ПАК ЗВЕРСТВО НА ПЪТЯ! Мутри строшиха ръцете на шофьор, който ги засякъл! На метри от полицейски участък!

0
1723

Поредно зверство на пътя. След побой на улицата заради засичане варненец е в болницата с две счупени ръце. Инцидентът става малко след 13:00 часа вчера на ул. „Битоля“ във Варна, на метри от сградата на Второ районно управление.

Избухналият конфликт между шофьорите на два автомобила прераснал във физическа саморазправа, съобщиха от полицията във Варна. При първоначалната информация от полицията, след като удря опонента си, агресивният водач от едния автомобил избягва от местопроизшествието. В последствие като участник във физическата саморазправа е установен и задържан за срок до 24 часа и 19-годишен мъж, който е пътувал с него и е също от Варна, неизвестен е на МВР. Според разказа на очевидци единият от двамата спътници издебнал шофьора от другата кола и го ударил в гръб с бухалка.

40-годишният мъж, въпреки доброто си телосложение, паднал на земята, а другите двама водачи продължили да го налагат и ритат. След предприети действия по издирването им, полицаите установили и задържали двамата побойници – на по 24 и 19 години. По-големият от тях е шофирал „Опел“.

Пострадалият мъж е също от Варна. Той е прегледан в болница и освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура-Варна, съобщиха от пресцентнъра на ОД на МВР – Варна. Работата за изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента продължава./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук