Пак кръв ще се лее в центъра на София в неделя! (СНИМКИ 18+)

0
1297

Вегани и вегетарианци ще се съберат отново в неделя в София и ще предприемат символично шествие към бул. Витоша, където отново ще „готвят“. Демонстрантите обещават да са като кървав легион от хора, сякаш излизат от кланница. Те заплашват, че ще се се лее много кръв. Ето какво пише организаторът на събитието във „Фейсбук“ Никола Донев:Статуквото приема смъртта, експлоатацията и поробването на животните. НИЕ НЕ Я ПРИЕМАМЕ! На 24 Юли от 18:30(неделя) в София, на площад народно събрание тръгваме на символично шествие в посока по пешеходната част на булевард Витоша, където ще се съберем масово от цялата страна да протестираме срещу робството и убийставата на всички животни. Обществото трябва да чуе нашите искания и да се замисли. А те са прости.

Спрете да купувате трупове и животинска кърма, спрете да плащате на убийци да убиват невинни животни. Кажете НЕ НА РОБСТВОТО, БОЙКОТИРАЙТЕ ВСЕКИ ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТ! ТОВА Е НАЧИНА ДА СПРЕМ РОБСТВОТО, МЪЧЕНИЯТА И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА!

Протестираме за да защитим фундаментални права като право на живот и свобода. Убийствата трябва да спрат и животните трябва да бъдат освободени!

В 18:30 тръгваме от площад народно събрание(около паметника на цар освободител) по марштут: бул. Цар Освободител в посока Дякон Игнатий по улица ген. Йосив В. Гурко, продължаваме по Алабин, наляво по бул. Витоша с крайна точка бул. Витоша 67 където ще пристигнем до 19:30. Някъде наоколо там ще започнем да пакетираме и готвим хора с гарнитура, вероятно това ще се случи след номер 60-и по Витоша до номер 67.

По време на цялото мероприятие всички ще са като кървав легион от хора, по лицата, по ръцете, по краката и дрехите. Така все едно излизаме от кланница. Приготвили сме 40 литра кръв и смятаме да използваме всичко до последната капка. Ще се лее кръв!, заканват се веганите./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук