ПАПАРАШКИ УДАР В ДЕЙЛИ ПРЕС! Журналиста Тодор Стефанов и модела Александър Димитров в любовна афера!? (СНИМКИ)

0
11288

Livenovini.com разкри коя е най-новата ВИП двойка! Трудно е за вярване, че това са точно модела Александър Димитров и топ журналиста от социалните мрежи Тодор Стефанов!

Наши папараци щракнаха двамцата да се натискат публично, без свян, в столично заведение. Известните лица, които очевидно са и нещо повече, проведоха дълъг и любовен разговор, в който не липсвашеромантични жестове като хващане и галене на ръце.

Случилото се пред очите ни е хем учудващо, хем не толкова. Шокиращо е, защото и Алекддандър, и Тодор си имат сериозни половинки, които уж пред медиите казват, че боготворят.

Второто гадже на криминалния журналист – Иво, дълги години търпи неговите флиртове, но никога не е възразявал половинката му да го засрамва на обществени места с други младежи като топ журналиста. Гаджето пък на Александър – Калин Илиев, никога не се е оплаквала от своето момче, но все пак Александър също е известен с флиртаджийския си нрав нищо, че се води като модел. Той не еднократно е заявявал, че гаджето му е богиня за него, макар че съдейки по действията му, не може да се определи, че те показват същото.

Предстои да проследим и двете лица!

Източник: Livenovini.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук