ПАПАРАШКИ УДАР НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Мариан Вълев – Куката стана рекламно лице на братя Диневи (СНИМКИ ТУК)

0
17987

Братя Диневи, ползват за рекламно лице Мариан Вълев – Куката. Това научи само и единствено „Дейли Прес“.

Днес известният актьор от сериала „Под прикритие“ беше видян от читател на „Дейли Прес“, да си пие кафе в центъра на Свети влас.

„Куката, взима пари за да стои там да пие по цял ден кафе. И да привлича туристически поток“, твърди пред „Дейли прес“ наш източник.

Както вече „Дейли Прес“ писа, че Братя Диневи движат с 16 бодигарда.

Братя Диневи плащат по 80 бона на месец за охрана! Едни от най-богатите българи са взели съвсем на сериозно въпроса със сигурността си и са се подсигурили с повече от стабилни телохранители.

Близки до фамилията разкриват пред „Дейли Прес“, че до Йордан и Динко Диневи като сянка бдят 16 бодигарда, които се грижат нищо да не се случи на шефовете им. Разбира се, двамата богаташи им плащат повече от добре за услугите.

Запознати разкриват пред „Дейли Прес“, че само за месец братя Диневи плащат на телохранителите си точно 80 хиляди лева. И това само за тях двамата. Като добавим и охранителите на цялото семейство – жени и деца, на двамата, сметката надхвърля сериозно 100-те хиляди. Точно на обратния полюс е фамилията Гущерови. Макар да разполагат с милиарди, нито бащата Добромир, нито синът Християн са склонни да инвестират в безопасността си.

Бившия на Мара Отварачката движи с четирима бабаита, на които плаща повече от скромните 1200 лева месечно. Най-добре въоръжените гардове пък са тези на двамата Маргини. Над 12 човека бдят по 24 часа за безопасността на Красимир и Николай Маринови, като всеки от тях движи с автомат Калашников, при това напълно законно, научи „Дейли Прес“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук