Парите те унищожават: Преслава на ръба на нервен срив, участието й в „Капките“ може да се окаже фатално!

0
1111

Безкрайният списък с участия и допълнителните й ангажименти с телевизионното предаване „Като две капки вода“ буквално са изцедили силите на добричлийката. От жизнената Преслава няма и следа, като дори да се усмихва по телевизията й коства усилия, видя HotArena

Участието на певицата в предаването по никакъв начин не промени предварително уговорените й гостувания в дискотеки в страната. Преслава пое ангажимент да съчетае задачите си, като беше наясно, че това ще й коства допълнителни физически усилия“, коментират неофициално от музикалната й компания „Пайнер“.

Преслава и досега кръстосваше цялата страна, за да пее в нощни заведения, но използваше следващите дни, за да се наспи. Сега обаче тя пропуска часовете сън, за да ходи на репетиции за представленията си в „Капките“. На тренировките тя се появявала видимо уморена, разсеяността допълнително й пречела да се представя на ниво.

В първите две живи предавания изпълнителката се представи упомрачително зле, коментират почитатели на предаването. Логично тречленното жури я „награждава“ с ниски оценки, като единствено зрителският вот я издига в класирането. Фенската й маса е силно мобилизирана да изпраща есемеси, за да запази любимката си в играта, пише „България Днес“.

Сериозен проблем пред фолкпевицата е и ужасният й английски език. „При превъплъщенията си като Фреди Меркюри и Риана става видимо и чуваемо за цяла България, че Преса има много лош акцент и трудно изговаря някои от думите. Любопитно е защо никой от журито не й направи забележка, за да поработи в тази насока. Единствено Фънки се опита да акцентира, но се спря с аргумента, че ще се опитва да говори предимно положителни неща за нея“, разсъждават любители на „Като две капки вода“.

Последната седмица за Преслава също изобилства от ангажименти, като тя има заявени участия в София и Пловдив – именно това са градовете, където тя най-често пее, за да не се уморява допълнително от пътувания до по-далечни дестинации. Така или иначе обаче тя не може да навакса със съня.

Преди време откривателят на Преслава – легендата Милко Калайджиев, заяви, че именно недоспиването и свръхнатовареността са причината протежето му да изглежда толкова слаба. Според него никога не е ставало въпрос за болест, а за хронична умора, която се е натрупала през годините.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук