Певицата Роксана на тежки хапове заради развода

0
1581

Чалга певицата Роксана е била дълго време под лекарско наблюдения и под контрола на психолози, след като откачила от напрежение преди развода си. Както ПИК писа, гласовитата ромка е била системно малтретирана от вече бившия си съпруг Калин и 4-годишният им брак е приключил в края на миналия месец.

В началото на годината изпълнителката от „Пайнер“ потърсила помощ при психолози, след като започнала да изпитва необясним страх без видима причина. Симптомите на неразположението й се оказали характерните за състоянието, известно като страхова неврода или както е по-модерно да се нарича сега: паник атака – повишено кръвно налягане, пулс, учестено дишане, потене.

„Ще запомня този мой брак с плач. Много съм чувствителна и ранима. Синът ми е на 14 години и той преживя всичко с мен, гледаше как плача денонощно. Не съм спала много нощи и съм плакала, а той е ставал свидетел на това. Но и аз съм човек и накрая не ми издържа нито психиката, нито нервната система“, призна Роксана в интервю през столичен седмичник.

По предписание на лекарите певицата е изкарала курс на лечение с антидепресанти, като по думите й той вече е приключил и в момента тя се чувства добре.

След развода е завещала на съпруга си личния си джип.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук