Педофилът Андон е пенсиониран военен, шантажирал бургаска осмокласничка една година, за да спи с нея

0
7250

48-годишният Андон Христов от Шумен е бивш военен, пише Информационна агенция Флагман.бг. Той е завършил е ССВАУ „Г.Димитров“, работил е дълго време в системата на военното министерство. Пенсионирал се е преди няколко години.

Андон няма жена, нито деца.

Не е ясно колко дълго е задоволявал сбърканите сексуални фантазии, но е факт, че фейсбук профила му е пълен с профили на малки момиченца – на възраст между 12 и 16 години, което е безкрайно необичайно за мъж на неговата възраст.

В началото на 2017 година той се е сприятелил с момиченце от Бургас – от добро семейство, учещо в елитно училище. Извратенякът близо година конта контактувал с детето, което тогава е било в 8-и клас.

Печели доверието й, защото тя му споделя съкровени определени тайни, а след това Андон започва да я шантажира.

Обявява, че ще я разкрие, ако не си легне с него. Ужасена от мисълта момичето изпада в дълбока депресия, среща се с училищния психолог, а след това е насочена към социален работник от центъра  за обществена подкрепа към Община Бургас, дирекция Здравеопазване, социални дейности, превенция към Община Бургас.

Междувременно е уведомен и отдел „Компютърни престъпления” при Икономическа полиция към ОД на МВР в Бургас. Униформените му правят клопка, в която Андон лесно попада, а след това е арестуван и обвинен.

Вече са снети показанията на момиченцето пред съдия, а по делото е приложена цялата кореспонденция между възрастния мъж и момиченцето. В момента полицаи анализират поведението му в социалната мрежа и търсят дали не е имал и други жертви.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

© Информационна агенция „Флагман“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук