Пернишката бизнесдама Аниела Милушева сподели ужасяваща история от своя живот

0
617
Снимка: Методи Байрактарски

Днес е момента да ви споделя една потресаваща история от моя живот.

Ще го направя, защото искам да предпазя както моето така и вашите семейства!

До момента не съм давала гласност на случая тъй като детето ми беше малко и силно се надявах да не го помни, но уви!

Лятото на 2015 г. синът на собственичката на супер маркети “Блян” в град Перник Маргрета Олюшкова, се опита да отвлече синът ми, който тогава беше на 2 години и 7 месеца и закла баба ми.

В опитите да спаси детето баба ми се е борила с него, детето е плакало много,той го е ударил в слепоочието след това е заклал баба ми пред очите му.

Държавата го осъди на 12-години затвор, той сключи споразумение и му намалиха присъдата на 8 години, което ще рече, че въпросният Иво Любенов ще излезе от затвора след около една година!!!

До преди две години аз не бях водила никакви дела,защото исках да живеем спокойно и да се опитаме да забравим за случилото се.

В годините обаче майката на убиеца не спря да ни тормози. Идвала е в дома ми в мое отсъствие и е оставяла храна с изтекъл срок на годност за сина ми.

Заплашвала е многократно майка ми от страх да не заведе дело за кръвнина. Това бяха и причините да ме провокира да заведа делото за кръвнина.

Спечелих го на всички възможни инстанции. Съдя изпълнител запорира апартамент, който е собственост на убиеца.

Това вбеси майка му Маргрета Олюшкова, която в момента се бори да усвои въпросното жилище.

Вместо да се спре и да се опита да вземе адекватни мерки за сина си,защото той много скоро ще излезе от затвора и никой не е застрахован от нищо. Както се случи с мойто дете, може да се случи и с всички останали,тя не спря да да търси фалшиви свидетели и да пуска жалби и дела срещу семейството ми.

Подложени сме на ужасен психически тормоз! Аз имам малко дете и болна майка за които да се грижа. Нямам време да ходя по дела, а явно на нея това и е хоби. Бива наглост,но такава няма. Сега ще заведа и дело за детето, защото аз вече няма какво да губя.

Дано съда да вземе правилно и адекватно решение за да предпазим нас и децата си поне до колкото можем.

Хора, пазете се и се молете на Господ на никой да не се случва подобно нещо, защото наистина е много страшно!!! 🙏🏻

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук