Питате се къде е Валери Симеонов – където има камери, разбира се! Вицето посети бургаска болница, празнува Бабин ден с акушерките!

0
195953

След борбата с шума по морето и инициативата по откриване на обществените тоалетни, Валери Симеонов реши и да празнува Бабин ден с акушерките.

Днес станалият не веднъж за смях вицепремиер внезапно се появи в бургаска болница. Причината – присъствието на журналисти и оператори по случай празника.

Информационна агенция „Дейли Прес“ припомня, че през ноември миналата година Симеонов счете за необходимо лично да присъства и на откриването на нова обществена тоалетна на граничния пункт „Калотина“. Той показа новата придобивка на входа към България, като уточни, че тя е част от обновяването на ВиК инфраструктурата в района.

„Тези чудесни тоалетни са нови, с термопанели, модерни“, заяви пред журналисти Симеонов, след което ги въведе в санитарното помещение.

След тази му изцепка вълна от подигравателни коментари заля социалните мрежи. От тогава насам му излезе прозвището WC-премиер.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук