Пиян помля 5 коли при опит да паркира

0
1215

Пиян мъж от Велико Търново е помлял 5 автомобила при опит да паркира. Случката се разиграла около 23,30 часа в събота на площад „Славейков“ в старинната част на болярския град.

Лек автомобил Фиат „Пунто“, управляван от 27-годишния Т. С. от старата столица, при извършване на маневри напред и назад, е блъснал 4 паркирани в близост автомобила. Последният – БМВ, от удара отскочил и ударил друг лек автомобил.

Пристигналият на мястото полицейски екип е извършил проверка за употреба на алкохол на виновния водач. Апаратът е отчел 2,38 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

При рутинна проверка пък е спипан издирван в Испания. Търсеният 36-годишен мъж е заловен от служители на сектор „Пътна полиция“ във Велико Търново. В неделя на кръстовище в областния град е извършена проверка на лек автомобил БМВ, управляван от А. П. от Стара Загора. В хода на проверката е установено, че водачът се издирва с европейска заповед за арест от Испания. Той е задържан за срок до 24 часа. С определение на прокуратурата мярката му за задържане е удължена на 72 часа./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук