Плеймейтката Ася Капчикова в шокираща изповед: Д-р Енчев отказа да помогне на жена с рак

0
1714

Подари ми ваучер, който исках да даря на онкоболна, после ми поиска 4 бона

Ася Капчикова е Мис Плеймейт 2015 година. Занимава се с танци и е официална половинка на рапъра Криско. Родом е от Девин и е завършила фило­софия. В момента е сред най-търсените фотомодели у нас, а вече направи и дебюта си в ки­ното. Ася даде най-откровеното си интервю в предаването „Папараци“ миналата неделя.

– Ася, когато спечели конкур­са „Плеймейт”, заяви, че ще дариш наградата си на жена, претърпяла мастектомия. Из­пълни ли си обещанието?

– Не, защото имах спънки, но ще го направя. Преди две сед­мици проведох среща с д-р Ан­гел Енчев, който ми подари вау­чера на конкурса на стойност 10 хиляди лева.

Срещата се забави три месеца, тъй като явно е много зает. Видя­хме се за 10 минути и се случи нещо нелепо. Той ми заяви, че не мога да даря имплантите на болна от рак жена, защото той трябва да извади 4 хиляди лева, за да ги плати. Попитах го, при условие че печеля ваучер от 10 хиляди лева, като извадим 4 хи­ляди от тях, дори остават 6. Той ми отговори, че 10 хиляди струва само неговият труд. Поинтересу­вах се дали ако аз исках да си поставя силикон, пак трябва да платя 4 хиляди лева, и той ми каза: „Да“. Тоест аз си плащам наградата, която печеля.

Въпреки всичко ще застана            зад каузата си и ще даря имплант, който не струва толкова, колкото казва д-р Енчев, а е 1500 лева. Ще извадя от моя джоб, защото искам да удържа на думата си. Иначе д-р Енчев пред публиката ме подкрепи, в интервю след конкурса каза, че ще бъде чест за него да помогне на болна от рак, а после се отметна. Ще помогна на случайна жена, не съм я избрала още. За мен битката с рака е кауза.Криско-и-Ася

– Ти си официалната половинка на рапъра Криско. Защо ти беше труд­но да признаеш, че сте заедно?

– Трудно е да си с популярен човек, всички се интересуват кой си ляга с него. Не сме се криели, просто не искахме да ни се месят в отношенията. Освен това, като се записах за участие в конкурса, знаех, че ако го спечеля, ще на­пишат, че той ми е платил титла­та, в което няма истина.

– Как успя да спечелиш Криско?

– Запознахме се при снимките на един от клиповете му. От 12 момичета само аз можех да връзвам вратовръзка и му напра­вих впечатление. Започна да се увърта около мен, поиска ми те­лефона, аз не му го дадох. На другия ден вече го беше наме­рил. Обади ми се, покани ме на среща, ходихме на обяд.

За пръв път ми подари букет след конкурса. Не ме задушава с подаръци. Поласкана съм, че той за пръв път показва жената до себе си. Хората в гилдията бяха потресени от това, на него му беше трудно да признае пуб­лично, че сме заедно. След кон­курса обсъдихме нещата, каза, че застава зад мен и ще си признаем връзката.

Много интересен мъж е, при­теснителен, нищо че като е на сцената, изяжда микрофона. Домошар е, не обича да бушува ве­чер. Говорим си на много теми, той е изключително интелиген­тен. Мина обаче време, докато ми каже, че ме обича.

– Как те промени Криско?

– Аз съм динамична, експре­сивна, той е по-интровертен, не говори, а аз не спирам. Поняко­га го натоварвам, а той ме учи да съм по-умерена, да не съм толкова първична. Често не се замислям и обиждам хората не­умишлено.

– Задушаваш ли го?Asya-i-jurito

– Не, но имам по-различни въз­гледи за много неща. Понякога иска да е по-спокойно, а аз ис­кам да се забавлявам, защото още ми се живее. Ще излъжа, ако кажа, че не го ревнувам, но напоследък и той е доста ревнив. Пишат ми много мъже и на него доста жени, но не си гледаме те­лефоните. Имаме си доверие, не се гоним. Помня, че преди вре­ме бях качила във фейсбук дос­та разголена снимка, той ми се обади и ме накара да я изтрия от социалната мрежа.

Получавам много неприлични предложения, понякога брутални снимки на интимни части, но ги игнорирам.

Източник: в-к Галерия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук