Пловдивска лекарка лекува диабет с рецепти на родопски знахари! (болни я благославят) Ето какво е нейното „тайно оръжие“ срещу болестта

0
1368

Пловдивската лекарка д-р Радка Кирчева прави чудеса за здравето, благодарение на тайната на родопските знахари, с които цери дори диабет!

Тя се казва д-р Радка Кирчева и е фитотерапевт, акушеро-гинеколог и специалист по ирисодиагностика.

Специализирала е в Кьолн, но през годините е доказала на себе си и на пациентите си лечебната сила на рецептите и билките на родопските знахари, а също така е събирала усърдно и почти всички рецепти на великата Ванга.

В резултат на това пловдивската лекарка е помогнала на много болни да се изцерят от болести като артрит, мигрена, безсъние, тежка кашлица и дори диабет. Д-р Радка Кирчева лекува диабетиците в зависимост от вида диабет и им предписва лечебни рецепти, с които сами да подобрят здравето си.

Една от най-успешните рецепти, за които пловдивчани, страдащи от диабет, едва не й целуват ръка, е тази за лечение на втори тип диабет. При показатели от 9,2 на кръвната захар, рекордното постижение е на пациент, чиято кръвна захар спада до 5 и се поддържа на това ниво вече цяла година.

А ето я и точната рецепта, която всички могат сами да направят и изпробват в дома си.

Тя се състои основно от лимон и чесън.

Изцеждате сока от един лимон и го отделяте встрани, като взимате от него изцедените кори. Корите ги заливате с един литър вода и ги кипвате за не повече от петнадесетина минути.

После почиствате една по-голяма глава чесън, добре я смачквате и я поставяте в горещата още отвара. Ако ви е по-лесно, може и да я настържете на ренде. Когато отварата изстине, трябва да я прецедите и да добавите към нея сока от изцедения лимон.

Тази наистина лековита отвара против диабет се пие по 50 грама три пъти на ден, по половин час преди всяко от храненията. Правете си я и я консумирайте точно две седмици, след което трябва да направите почивка и да обновите лечението си ако установите, че имате нужда от него отново.

Благодарение на тази рецепта, нивото на кръвната захар наистина спада драстично, а човек се чувства като прероден, споделят благодарни диабетици. /doctorbg.net/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук