Побоят над ромчето в Овчеполци взриви Фейсбук

0
1328

Огромно напрежение се създава във Фейсбук, след като потребители лавинообразно споделят видеото, на което се вижда как агресивен мъже пребива и се гаври с младо ромче в Овчеполци. Хиляди хора коментират действията на Ангел Калеев, като едни го осъждат, но други подкрепят постъпката му.Както БЛИЦ съобщи, на клипа се вижда как Ангел се гаври и бие Митко. След издирване вчера той бе арестуван в частен имот в съседното село Черногорово и ще бъде разпитан. Ще се провери и дали действително е наркоман и дали е извършил грозната постъпка под въздействието на опиати.

В социалните мрежи обаче стотици души подкрепиха постъпката на Ангел. В групата „Национален Протест срещу безобразията в България“ във Фейсбук голяма част от посетителите се възхищават на действията на ултраса на „Левски“. Част от коментарите гласят: „Смърт за мангала“, „Всички цигани на сапун“, „Екстра“, „За циганите само бой, и то як! Тия не заслужават да живеят“.

Други потребители обаче са на другата крайност и остро осъждат действията на Ангел Калеев. „Тоя бияч е пълен комплексар, не се прави така, тъпа работа“ „А бе, цървул, много си як с това цигане, що не се биеш с някой от твоята категория да ти спукат дебелата чутура и да започнеш да мислиш, ако изобщо можеш. Не защитавам циганите но това е гавра, отвратена съм“, „Момчето явно не е добре, Защо се излагате така… В случая даже е доста повече от теб „мангалът“. Ако искаш може и адрес да ти дам и да ти го кажа в очите“, гласят част от коментарите./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук