Под жаркото слънце в Бургас премиерът ще направи нещо, което ще зарадва всички в града (ВИДЕО)

0
1205

Министър-председателят е в Бургас за откриване на обновената Морска градина в Бургас. Събитието се състои край фонтана до Казиното, като на него освен премиера присъства и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

„Тук си е истинско лято. Да станем поне под сянка“, с тези думи премиерът започна разговора с насъбралите се хора.

Ремонтът на Морската градина – в частта от Гранд хотел Приморец до паметника на Пушкин, е извършен със средства от Оперативна програма „Региони в растеж“. Паркът има чисто нова визия – с красиви алеи и обновена паркова мебел.

Oткриване на обновения Приморски парк в Бургас

تم نشره بواسطة ‏‎Boyko Borissov‎‏ في 9 يوليو، 2017

Бургаският кмет Димитър Николов, премиерът Бойко Борисов и регионалният министър Николай Нанков направиха и оглед на ремонта на ул. „Крайезерна“, който също е финансиран със средства от ОПРР. Целта ни беше сега сезонът да го облекчим на максимум. 50% от трасето е изградено върху блато. Просто трябва да сложим маркировката, защото, ако я сложим сега ще пожълтее и ще ходите да я снимате жълта. Премиерът обеща, че ще се заемат и с други трасета важни за Бургас – Камено, обходния път на Бургас, пътя за Поморие. От министерски съвет ще приемем от общински да стане държавен и го правим. Не че сме ви длъжни, но ще го направим. Има някъде забавяне, заради обжалване. Може да питате фирмите защо обжалват“, каза още Борисов.

Приключва ремонтът на ул. „Крайезерна“ в Бургас. Движението ще бъде пуснато вторник вечерта

تم نشره بواسطة ‏‎Boyko Borissov‎‏ في 9 يوليو، 2017

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук