Пожарни и линейки хвърчат към жестока катастрофа край Враца (СНИМКА)

0
599

Има тежко ранен човек

Две пожарни и линейки летят към поредния тежък инцидент на пътя днес, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с врачанска регистрация и джип „Мерцедес GL“ с разградска регистрация са се размазали между Враца и близкото село Мраморен.

И двете возила са пътували към областния град, когато гръмнала задна дясна гума на колата, тя започнала да се върти на пътя и се ударила в дърво. Шофьорът на движещия се след нея джип направил опит да избегне сблъсъка, но и той излетял в гората, без водачът да е в състояние в момента да обясни какво се е случило.

Пристигналите на мястото на катастрофата спасители се наложи да режат предната дясна врата на лекия автомобил, за да извадят возещият се отпред мъж.

Човекът е в тежко състояние с множество фрактури и незабавно бе качен в линейка, която тръгна със сирени към Спешния център във Враца. Шофьорът на колата се е отървал само със сцепена глава и натъртвания.

Другият участник в инцидента е на видима възраст около 42 и се е отървал без сериозни наранявания благодарение на факта, че е бил в джипа. Пътуващите в посока към Оряхово е необходимо да преминават в района на катастрофата с повишено внимание, тъй като там все още има две пожарни и линейка, които затрудняват нормалния трафик.


Снимка: Булнюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук