Пожар на бунта! Жители на гр. Кнежа скочиха срещу МАФИЯТА в града!

0
5896

Броени часове след като dailypress-bg.com разкри пъклената схема на Илийчо Лачовски и Скандалният съветник Дилян Сашов Беновски, който грасува общински дълг от милион, за да влязат парите в сметките му, се разрази истинска бунтовна истерия у жителите на гр. Кнежа. Десетки сигнали пристигат в нашата редакция, за да потвърдят нашата информация, та и да ни представят още скандални разкрития около тези две душици.

В един от сигналите, пратен ни от жителят на гр. Кнежа, Николай Николаев, се казва, че мафията управлява нашата държава, но тези двама „убавци“, както ги нарича той, са производни.

Николай Николаев

„Аз лично съм получил писмо, че отивам на съдия изпълнител. Писмо за 60лв, неплатени към това дружество „Аспарухов вал” ЕООД. ЧСИ – то е един плевенска „душица“, където гореспоменатите „убавци“ завеждат дела при нея“, посочва в сигнала си до нас Николаев.

В друг анонимен сигнал, който получихме се посочва, че схемите, в които са се забъркали двамата герои от нашата „приказка“, са толкова заплетени, че няма разплитане от тях, дори и те да искат.

Работата по случая ни продължава..

ЦЕЛИЯТ СКАНДАЛ ПРОЧЕТИ ТУК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук