Политическата простотия на патриотарите е на път да провали европредседателството ни!

0
12076
Снимка: bnews.bg

Политическата неграмотност и откровената простотия на патриотарите е на път да провали европредседателството ни! Нещо повече с откровената си неграмотност пишман войводите-патриотари ще ни лепнат и огромното петно на позора!

През последните дни патриотари бодро обикалят всички телевизионни студия и обясняват гръмко колко са притеснени от терминът GENDER, който видите ли, според тях означавал ТРЕТИ ПОЛ! Ако изхождаме от тази върховна простотия и лежерното обслужване на баджак журналистиката, то това означава, че на 31 януари и 1 февруари 2018 година патриотарите воглаве с осемте министъра трябва да бойкотират програмата на нашето европредседателство! Защо ли?

Защото на тези дати в програмата е предвидено провеждане на група на високо ниво по ДЖЕНДЪР- МЕЙНСТРИМИНГ! Именно тук лъсва огромната некомпетентност на пишман – патриотарите! Какво означава ДЖЕНДЪР- МЕЙНСТРИМИНГ? 

Джендър мейнстрийминг (подход за равно третиране на двата пола)  е политическо средство за подкрепа на равнопоставеността на половете. Принципите на джендър мейнстрийминга са заложени в Договора от Амстердам, който всички страни членки на ЕС са поели ангажимент да приложат.

Видно е, че след напускането на единствения компетентен кадър от Патриотичния фронт – Димитър Байрактаров, днешните патриотари са готови да сътворяват глупост след глупост!

Тяхната безидейност и политическа импотентност са на път да ни донесат огромни проблеми и унижения!
Сега трябва да очакваме същите след като оспориха Истанбулската конвенция да оспорят и договорът от Амстердам.За съжаление мъдри люде много преди нас са казали, че „Силен вятър и прости хора спиране нямат.“ ! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук