Полицаи взимат рушвет от шофьор на столичния булевард „Черни връх“! Вижте скандалната ситуация в центъра на София (видео)

0
1575

Скандална случка се разигра на столичния булевард „Черни връх“, научи ПИК.

Читатели на медията ни изпратиха видео, на което се вижда как полицай взима рушвет от шофьор, за да не бъде глобен водачът.

Патрул с трима полицаи спира на столичния булевард черно БМВ с пловдивска регистрация. Двама от униформените започват да обясняват разпалено на шофьора и спътника му, че са извършили нарушение. Прави се и проверка на документите.

Водачът на возилото слиза от колата и провежда кратък разговор с тримата полицаи. След това шофьорът се завръща в колата, последван от един от униформените.

На кадрите се вижда как прегрешилият джигит подава на полицая отново документите, които му бяха проверени само преди минути. Ченгето взима документите, вади нещо от тях и бързо ги връща на мъжа с БМВ-то.

След това се вижда как униформеният прибира пари в джоба си. Шофьорът си тръгна по живо по здраво, а полицаите също поеха по своят път, за да търсят нови нарушители, на които да налагат „солени глоби“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук