Пореден инцидент почерни Цветница! Пияна жена разби колата си в дърво насред Враца (снимки)

0
1580

Тежка катастрофа е станала във Враца. Лек автомобил „Роувър“ с врачанска регистрация се е размазал в стълб и като по чудо шофьорът е оцелял. Инцидентът е станал на бул. „Мито Орозов“, близо до бензиностанци, където движението е по двулентов път, съобщава „BulNews.bg“.

Колата е пътувала към града, когато по неясни причини е напуснала пътното платно и се е размазала вдясно в метален стълб на тролеите. Шофьорът е 50-годишна жена, която е видимо пияна и се е отървала само с леки наранявания.

Дамата категорично отказва да бъде тествана с дрегер и да даде кръв за медицинско изследване, но въпреки това продължава да се разправя с пристигналия полицейски патрул и все още не е арестувана.

Петима души, сред които и дете, загинаха при касапница на пътя в Луковит. Пожарникари рязаха ламарини, за да извадят затинсатото семейство. Припомняме, че лек автомобил се е натресъл в автобус в града, при което пътниците на колата са загинали.

Друг инцидент също почерни празника. Два автомобила са се ударили странично при разминаване между селата Веселец и Завет в Разградско. Въпреки тежкия инцидент няма пострадали и само материални щети.

Моторист пък пострада при катастрофа в Буграс. 34-годишният водач бере душа в регионалната болница, докато полицаи изясняват причините за произшествието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук