Поредна гавра с животно. Изрод настървява питбула си с вързано за пръчка коте (снимка)

0
935

Поредна гавра с четириного втрещи потребителите на социалните мрежи, които масово настояват за прилагане на Закона за защита на животните в пълната му строгост срещу злосторника.

Във Фейсбук се появи шокиращо видео, в което се вижда ясно как собственик на куче, го учи да убива с жива стръв. Мъжът е от Силистра и в профила си във Фейсбук  с видима гордост показва как дава навярно поредния урок на бойния си питбул как да проявява хищнически инстинкт. На пръчка, подобно като на въдица, мъжът е завързал живо котенце, което използва като примамка да настървява кучето си.

А животното от своя страна видимо се настървява и понечва да отхапе стръвта, заложена от стопанина му. Какво се е случило с котето по-нататък, не е ясно. Ясно е обаче, че в публиката на жестоката сцена е невръстно дете. Както и че това не първата подобна батална сцена, организирана от изрода. В друг видеоклип на страницата му във Фейсбук, той е поместил същата „тренировка“ отново с питбул, който ръфа вече убитата си стръв.

Веднага, след като видеото беше публикувано в известната страница за закрила и помощ на животните, то предизвика бурни реакции сред потребителите в мрежата. Хората изразяваха изцяло очаквана негативна емоция към стопанина на кучето. Някои от тях дори отправяха злонамерени закани лично към него и семейството му.

“Покъртително видео, на което коте, куче и дете са жертви на един болен изрод!!! Дано има справедливост, възмездие за това което е сторил!“, коментират някои от хората. Вижте цялата информация, която е публикувана в известната страница за закрила и помощ на животните “Animal Hope”, както и самото ужасяващо видео: “/18+/ Видеото не е подходящо за хора с лабилни нерви… Пламен Петров – Поредния комплексиран собственик на куче от бойна порода, който го учи да убива на жива “стръв”… Пламен Петров има жена и прекрасни деца… които вероятно ще наследят извратеното мислене на родителя си… Хората нямат страх от закон и наказания и с гордост си публикуват “геройствата” или гаврите за да събират харесвания и одобрения от други себеподобни извратени мозъци…“, пише в гневена публикация.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук