Порно шок в министерствата и в приемната на Борисов – вестници с голи мацки посрещат посетителите (СНИМКИ (18+)

0
2120

Порно скандал разбуни държавната администрация, научи ПИК. Служители и посетители на министерства и различни институции, включително на Министерски съвет са в шок от издание на Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата (АЕБТРИ). Причината е, че седмичното ведомствено издание, което е пълно не само с реклами от бранша, но и с обяви за обществени поръчки и други държавни уведомления, на последната си страница прилича на порнографско списание.

„Заливат ли министерствата с порнография! Представете си какво лице показваме не сам опред българите, но и пред света, щом този вестник посреща всички в приемните на институции, министерства, че и приемната на премиера Бойко Борисов в Министерски съвет. Това издание излиза всяка седмица от години и се разпространява във ведомствата и никой досега не си е направил труда да забележи, че има чисто голи жени всеки брой на последна страници. На запад това би произвело огромен скандал и куп оставки“, алармира в редакцията на ПИК посетител, попаднал на скандалното издание в приемната на МС.

ПИК също се увери, че в Снимките, които са отпечатани, а в голямата си част материалите към тях, са с откровено сексуално съдържание.

Изданието може да се намери във фоайето на всяко министерство, а въпросните три броя са от сградата на Министерски съвет.

Вестникът, който явно си е утвърдил на последната страница да има дибидюс разчекнати мацки, принципно е тясно специализиран, ако изключим сексуалната му част./ПИК

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук