Последна информация за смъртта на Дейман! Има нещо много гнило!

0
1957

14-годишният ученик от Варна Дейман Душев бе открит мъртъв в събота пред блока си на бул. „Осми приморски полк“. Според полицията момчето е скочило от 8-ия етаж

Тялото на Дейман, който е ученик в Английската гимназия във Варна и е състезател по ММА с много победи, е открито около 5 часа сутринта в събота, съобщиха от полицията в града. По тялото му няма следи от насилие, но разследването продължава.

Основната версия на криминалистите е, че Дейман се е самоубил, скачайки от 8-ия етаж. Точната причина за смъртта обаче ще стане ясна след аутопсия. Назначени са и редица съдебно-медицински експертизи, които да покажат дали в кръвта на момчето има наркотици и какво е количеството алкохол.

Съученици на загиналия Дейман Душев обаче твърдят, че момчето е било дрогирано във варненска дискотека, а след това пребито и хвърлено от осмия етаж на блока от група тийнейджъри.

В нощта на петък срещу събота Дейман е бил във варненска дискотека в района на “Образцов дом”, съобщи Дарик радио.

Там, според съучениците му, някой е сипал амфетамини в питието на осмокласника. Той бил в компанията на други – 16-17-годишни момчета, които също били надрусани. По-късно те проследили Деймън до дома му, там го пребили и хвърлили безжизненото му тяло от балкона на блока. Тази версия засега не е потвърдена от разследващите.

Близките на момчето обаче също са убедени, че не става дума за самоубийство.

По случая Районната прокуратура във Варна е образувала досъдебно производство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук