Последни разкрития: Ето как е убит шефът на магистралките Пинко!

0
1458

Босът на магистралния с*кс – ботевградският сутеньор Петър Василев-Пинко, е бил убит до колата си. Както всяка вечер жертвата си оставила джипа „Ауди Q7” на охраняем паркинг и се обадила на такси, което да я откара до ромската махала.

Шофьорът пристигнал, но след като Пинко не се появил, отишъл да види какво се случва и открил тялото на Петър, съобщава „Телеграф”.Предполага се, че убийците му са го чакали на паркинга.

От полицията съобщиха, че убитият е имал нехарактерна рана на главата, като предстои аутопсията да изясни как точно е настъпила смъртта. „Ударът може да е с нож, брадва, чук”, коментираха присъствали на огледа.

За последно ромският бос с над 15 присъди за различни престъпления се придвижвал с „Ауди Q7”, твърдят местни, но с брат си и баща си имали около десетина коли.

Източници от МВР потвърдили, че Василев поне от 10 години е бил в бизнеса с проститутки. Преди време отговарял за публичен дом, намиращ се в близост до Петте кьошета в София. Около 8 момичета работели за него в апартамент на първия етаж, в който имало 2 стаи, където клиенти се усамотявали с момичетата. Тогава Пинко се отчитал на известен столичен бос.

След това Василев поел магистралните жрици. За него работели момичетата на Околовръстното на София, както и проститутките по главния път от Ботевград за Видин, които от години обслужват тираджии, както и други мераклии./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук