Потребител алармира: Червеи в портокалите на голяма верига

0
986

След като в края на миналата година социалните мрежи бяха взривени от снимката на потресаваща гледка на портокали пълни с червеи, на която се е натъкнал потребители и изрази възмущението си в социалната мрежа, сигналите за развалените плодове продължават. Профилът, който първи споделени шокиращите снимки е под името Ян Бибиян. Мъжът е качил снимки на червеите, които излизат от цитрусовия плод.

Той пише, че в голяма верига супермаркети са пуснали промоция на цяла кофа портокали за 7 лв.

„Майка ми я купи снощи. Привидно портокалите изглеждат сочни и свежи. Изядох 2 портокала- бяха вкусни , третия който днес си обелих намерих ето тия червеи в него. За първи път виждам в екзотичен плод червеи. Чудя се да сигнализирам ли службите по „безопасност на храните“ или да си замълча. Знам, че това е частичен случай и не във всички портокали има червеи, но ми стана неприятно“, гласи постът на мъжа, открил червеите в портокалите.

Снимката с червеите възмути много хора и бързо се разпространи в интернет пространството. „Не си замълчавайте, а подайте сигнал“, съветват много от приятелите на потърпевшия.

Ядем плодове с „мезе“, споделя и Пламена пред Нова телевизия. Тя е изпратила снимки, за да покаже вредителите. Тези портокали са за ракия, червеите са бонус-безплатно мезе, шегува се друг зрител.

Ужасно, и аз купих такива портокали с червеи от голям магазин, добавя възмутен гражданин./Канал 3

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук