ПОТРЕСАВАЩО! Пребитата баба Минка се влачила 11 часа окървавена по земята преди да я спасят

0
1373

Пребитата от 18-годишния рецидивист 80-годишна баба Минка от село Ахматово се влачила 11 часа окървавена по земята преди да я спасят. Това разказа самата тя и Мария Робева, която я открила, по Би Ти Ви. Възрастната жена била с обляна в кръв глава, на която се виждали само очите ѝ. От 18.00 привечер до 7.00 часа на другия ден тя успяла да се добере на 1 км от пътя, където имало поделение и момчетата в него я прибрали, завили я с одеало и сигнализирали на Спешна помощ.

Баба Минка разказа, че нападателят ѝ Страхил Симеонов я подмамил да отиде с него в полето, като разреван ѝ казам, че майка му е припаднала там и иска тя да ѝ помогне с колата си. Трудноподвижната жена, която ходела с патерица, веднага се притекла на помощ на измамника. А след като се озовали на необитаемото място, започнал да я удря с патерицата по главата, скъсал златното ѝ синджирче с кръстче и взел пръстена ѝ и колата ѝ. Малко след това той направил катастрофа в селото със същия автомобил и избягал.

Пострадалата, която преди това е прекарала и инсулт, е с дълбока рана на главата, счупуени ребра и вътрешни наранявания и лежи в болница.

Страхил Симеонов е със 7 присъди за кражби, които е получил още като малолетен, бил е и в бившето трудово-възпитателно училище в Бойчиновци, но праодължава да вилнее безнаказано из селото и да тормози хората, като нахлува в домовете им и ги обира. Потърпевш разказа, че на два пъти е станал жертва на набезите му. Веднъж Страхил отмъкнал над 12 килограма месо от фризера му, заедно с чантата, в които ги сложил. Вторъ път пък му откраднал 130 лева, а когато Петко си ги поискал от него, му върнал само 50 лева, като казал, че е изхарчил другите 80.

В селото са пропищяли от рецидивиста и тъй като не могат да разчитат на малобройната полиция, са направили подписка срещу Срахил Симеонов и настояват той не само да бъде осъден, но и въдворен на подходящо място./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук