Потрес в Хасково! Маскирани обраха машините на бизнесмен и после го отвлякоха

0
1395

Бизнесмен от Хасково е бил отвлечен, а преди това мъже с маски са обрали машините му с ТИР от работното хале, което се намира в покрайнините на града, съобщи Topnovini.bg.

До момента полицията не е информирала за случая. Сигналът на тел.112 е подаден в 2.10 часа от охраната на Илия Михайлов – Тигъра, който пък 10 минути след това отново на спешния телефон, е съобщил, че е отвлечен.

Охранителят, който сигнализирал, е трябвало да пътува за Турция. Нещо се объркало и вместо към южната ни съседка, той се върнал на работното място, където заварил мъже с маски да товарят машини в ТИР, твърдят запознати. При пристигането на полицаите мъжете се разбягали, но изпуснали радиостанции и ключове.

По „горещи следи” разследващите стигнали до Валентин Тодоров, който е собственик на ТИР-а, в който са товарени машините. Твърди се, че Тодоров дължал пари на мъж с името Стойчо и затова му преотстъпил камиона. Информацията на криминалистите е, че Стойчо бил най-запознат с нещата, знаел къде ще се откарат машините и за къде ще пътува товарния автомобил, разказват наши източници.

В момента той е в неизвестност, обявен е за общодържавно издирване, казват ченгета. Първоначално четирима мъже са били арестувани за 24 часа, разследването се води срещу неизвестен извършител.

Криминалисти обясниха обаче, че не изключват версията за инсценировка./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук