Потрес край Карлово! Известен бизнесмен хванат да пали трупове на кучета (СНИМКИ 18+)

0
1530

Тодоров и собственикът на животните се гонили като луди в нивите край града

Снимки: БЛИЦ

Известният бизнесмен от Карлово Тодор Тодоров, с прякор Рифа, е бил заловен днес сутринта докато пали в индустриалната зона на града труповете на четири каракачанки. Това разказ пред БЛИЦ ексклузивно Любозар Паунов, който е собственик на животните.

Кучетата живеели в двора на склад, който младият мъж държи. Понякога те били пускани д се разхождат свободно. Паунов е категоричен, че кучетата не са агресивни и не нападат хора, нито пък лаят по тях.

Тъй като вчера те не се появили, сутринта той тръгнал да ги търси и ги видял разстреляни и натръшкани до печатницата на Тодор Тодоров. Момчето, потресено, се махнало от мястото, а когато след половин час се върнало, видяло Тодоров как е увил с трева с чували мъртвите животни, полива ги с бензин и ги пали.

Започнало преследване в нивята край Карлово. В крайна сметка Паунов препречил с колата си пътя на бягащия Тодоров и извикал полиция. В момента тече оглед. Паунов е категоричен, че възрастния бизнесмен е разстрелял кучетата му и заявява, че го е видял с пушка.

Опитите на репортера на БЛИЦ да разговаря с Тодоров предизвикаха адска агресия и жлъчни коментари от страна на бизнесмена, който говори за морал, но не отговори на въпросите ни за случилото се.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук