Преди да стане суперзвезда, Лили Иванова къса билети

0
1952

На младини никой не е предричал такъв голям успех на Лили Иванова. Дори напротив, обявили за безперспективна и бездарна изпълнителка, отбягвали я и никой не искал да пее с нея. Цялата гилдия била на мнение, че… Иванова пее фалшиво.

Първият съпруг на примата на естрадата Здравко Радоев е големият откривател на таланта на Лиленце-пиленце. Пред него на прослушване се появила сегашната звезда и той онемял. Звъннал няколко телефона на приятели от гилдията и всички били категорични, че пее фалшиво и да не се занимава с нея.

Васил Андреев, дясната ръка на Емил Димитров, дори му казал, че предложили Лили да продава билети само защото

била натрапена от Концертна дирекция

Напористата звезда не се отказала и макар в началото наистина да стояла зад гишето и да раздавала талончета за концерти на колегите, накрая съдбата й се усмихнала.

21_Lili1.jpg
Лили свири на акордеон в родния Кубрат

Здравко Радоев обаче останал пленен от таланта на младата Лили и прекратил работата си с Леа Иванова. Сформирал оркестър и тръгнал по участия с новото си откритие. В началото Лили стартира с песни на Рита Павоне. Гилдията я приема и признава едва когато Концертна дирекция я уредила да подгрява шведска група, подобна на „Бийтълс”. В резултат препълнената зала „Универиада” скандирала името на Лили, а не на известната група.

Допреди това Лили нямала опит на голямата сцена. Имала само едно малко турне с Емил Димитров и Вили Казасян. Изпълнителят на „Моя страна, моя България” е споделял в свое интервю приживе, че

с Лили имали кратък романс

Дори пренебрегнал предложение за брак от примата на българската естрада, тъй като вече бил сгоден за Грета Ганчева.

Въпреки това Лили и Емил винаги са били много добри приятели. Преди години тя дори му помогна по време на първия му инсулт, като го настани в Правителствена болница, за да може да получи най-доброто лечение.


21_Yavor_Baharov1.jpgЯвор Бахаров става мъж сред секс и наркотици

Актьорът неведнъж нощува в ареста заради марихуана

Актьорът Явор Бахаров няма причина да се гордее със студентските си години – тогава наркотиците, оргиите и купоните били ежедневие за къдравелкото. В младежките си времена Бахаров живял в голяма къща в полите на Витоша заедно с още 6 момчета. Бандата се преместила далеч от хората, тъй като преди това полицията била чест гост в дома им.

Някъде в покрайнините на столицата и далеч от оплакващи се съседи, бандата на Явор Бахаров купонясвала нонстоп. Самият актьор описва тези си години като златни и често се връща с носталгия към разхайтения си и порочен живот. „Разтурихме къщата, защото вече стана по-неудобно. Пък тя си беше за разтурване, защото всеки момент можеше да се срути”, със смях обяснява братът на Захари Бахаров.

Студентският дом на малкия Бахаров

се слави с огромни размери – цели седем спални. Най-интересното от това време е женската компания. „Когато сутринта се събудим и пред вратата има женски обувки, значи вечерта за някого е била добра. А когато един от съквартирантите прави секс – всички правим с него”, шегува се Бахаров за фриволното си поведение.

21_Yavor_Baharov5.jpg
Скандални кадри от студентските години на Бахаров

Звездата от сериала „Стъклен дом” движел в лоша компания, с която продължава да се вижда и днес. Многократно е задържан за марихуана и е прекарвал не една или две вечери в ареста. Обикновено се отървава с глоба от 1000 лв., която бърка в джоба на по-известния му брат.

Калпазанските му прояви също са сред запазените му марки. През 2007 г. бе задържан, след като счупи стъкло на автомобил пред площад Народно събрание. Миналата година пък униформените едвам го спасиха от

свада с протестиращите срещу гей парада

Тогава Бахаров си позволи да покаже среден пръст на противниците на хомосексуалната свобода. В резултата те скочиха срещу актьора на бой, който тъкмо се готвеше да отпътува с Йоана Буковска на турне.

Красимир КРАСИМИРОВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук