Преди минути! Президентът Радев готов да разкъса Ердоган: България никога няма да се поклони на Турция!

0
31118

Само президентът, председателят на БСП Корнелия Нинова и  Обединените патриоти заеха достойната българска позиция по разразилия се  вчера скандал с абсурдните и изсмукани от пръстите обвинения на турския президент Ердоган, че страната ни оказвала натиск върху българските турци преди парламентарните избори на 26 март.

Останалите партийни котерии и най-вече американската грантова десница в лицето на ГЕРБ и Реформаторите не посмяха да си кажат и малките имена в този сюблимен и взривоопасен момент – когато страната ни е на ръба на по-тежък конфликт с Турция. Да не говорим за някаква защита от тяхна страна на българския национален интерес.

Нещо повече: Става дума за мерки за запазване териториалната цялост на страната ни. Защото изгонените от България турски граждани, всъщност са агитирали българските турци, с помощта на антибългарската партия ДОСТ, да правят референдуми за отделяне на изконни български територии от пределите на нашата родина.

Затова Борисов сега изобщо няма право да дава каквито и да било „съвети“ и акъли как трябвало да се държим с агресивна Турция. Понеже той сам, със собствените си ръце забърка тази огромна и страшна политическа каша.

Ако беше изгонил още преди 10 години турските емисари от България, ако беше реагирал адекватно на всеки опит да се разпарчатоса родината ни, така че една трета от територията на България да отиде към Турция, сега нямаше да има такива политически трусове.

Но вместо да реагира държавнически в защита на суверенитета и териториалната цялост на България, тогавашният премиер Борисов се правеше на най-добър „приятел и брат“ на Ердоган.

А Цветанов и Караянчева, които са от най-близкото обкръжение на Борисов,  през 2013 г. присъстваха на конгрес на партията на Ердоган и с овче умиление гледаха как новия турски султан Ердоган показва карта, на която представя стратегията на Турция за завладяване на  България посредством икономическа инвазия, действия на радикалните турски екстремисти и откъсване на български земи от територията на родината ни.

Ние от екипа на Skandalno.net искаме да попитаме защо при тази огромна заплаха за суверенитета и целостта на България и при положение, че бяха уведомени посланиците на водещите Западноевропейски държави… Та, защо никой от ръководството на Евросъюза не ни подкрепи по някакъв начин? Защо всички мълчат и чакат да видят дали Ердоган наистина ще нахлуе в България или – не.

И за каква солидарност, подкрепа и закрила говорим, когато пред лицето на най-страшната за родината ни опасност (да бъде завладяна от чужда държава) Еврокомисарите гледат нагоре и броят мухите в техния си парламент?

И защо, по дяволите, сме още членове на ЕС, който изобщо не се интересува от нас, не ни защитава и дори не се изказа в подкрепа на страната ни?

Турция се меси във вътрешните работи на България отдавна, но това изобщо не интересува Евросъюза. В последните няколко дни и радикални ислямисти, и кметове на общини с преобладаващо турско население,  и турски министри, дори самият турски президент – се нахвърлиха върху родината ни с най-различни обвинения и оказват огромен натиск върху българските политици и държавни институции. Както и върху турското население в България. Това обаче изобщо не накара Запада да реагира в наша защита. Когато обаче Ердоган нарече Западна Европа „нацистка“ и заяви, че там се възражда фашизмът, тогава веднага реагираха като ужилени.

Ето ви ги отново, за кой ли път, двойните стандарти, които са в основата на всяко действие на така наречения „Европейски“ съюз. Не е ли така и с доктрината „Европа на две скорости“? Не е ли така и със СЕТА? И с какво ли още не?

Споменаваме това, за да покажем за сетен път, че ЕС, а и НАТО само вредят на националните интереси на държавата ни. Те искат от нас единствено да ликвидираме икономиката, армията и енергетиката си… И сега, когато сме съвсем беззащитни, те спокойно наблюдават отстрани. И дори да избухне военен конфликт, техните медии само ще бръщолевят, че: „Ето на, видите ли,  „дивите“ балканци отново се бият!“. Защото сме нецивилизовани, прости и варвари…

Поради тази причина много пъти сме разобличавали и българските слуги на ЕС и НАТО. Защото „политиците“ от ГЕРБ, начело с техния гуру Борисов, които днес отново се натискат да управляват страната, от страх, алчност и поради различни криминални зависимости, продаваха и продават най-важното- свещените интереси на България. Нейната БЪЛГАРСКА СЪЩНОСТ И ЦЯЛОСТ!

И сега, когато целият български народ казва „НЕ“ на тяхната „политика“ и се готви да го изрази с един мощен шун на изборите на 26 март, те се мъчат да опорочат и заобиколят волята на народа. Чрез платените си медии, фалшивите социологически проучвания и разните му соросови НПО-та, ГЕРБ продължават да пълнят главите на хората с лъжи за прекрасното бъдеще в ЕС. Както и че вече било късно да напуснем Евросъюза, защото сме щели да изгубим много.

Истината е, че ще изгубим всичко – (и държавата, и народа си) ако останем в тези враждебни за нас западни олигархични структури ЕС и НАТО.

И колкото по-бързо осъзнаем като нация, че единствените ни приятели са руският народ, Руската федерация и нейният президент Владимир Путин, колкото по-бързо осъзнаем, че трябва незабавно да напуснем ЕС и НАТО и да се присъединим към Евразийския съюз, толкова по-бързо ще се измъкнем от блатото на мизерията. И от нещо много по-страшно: От предстоящото пълно унищожение на нашата родина. И на нашия народ.

Малка, но горда България има сили да се измъкне от ЕС-овско-Натовския западен капан! Защото духовната мощ  на българския народ е неизчерпаема! И защото я има нашата велика посестрима Русия! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук