ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Премиерът Бойко Борисов: Някой иска да повтори февруарските събития от 2013 г., по друг сценарий, но със същите изпълнители – пак ЧЕЗ, ток и популистки изказвания (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

0
12823

От това, което виждам, стигам до извода, че някой иска да повтори февруарските събития, по друг сценарий, със същите изпълнители пак ЧЕЗ, ток и популистки изказвания. Това каза на брифинг в Народното събрание премиерът Бойко Борисов за сделката за закупуване на ЧЕЗ, предаде репортер на Агенция „Дейли Прес“.

„Подценихме обстановката от последните дни. Действително сделката за ЧЕЗ е проведена между две частни компании, дотук нищо лошо“, коментира той.

„Наблюдавайки последни дни как беше градирана атаката срещу нас, поисках разговор с премиера Бабиш и настоях, тъй като няма как да знаем какво се е случило, да получа информацията, която има в тяхното министерство“, посочи премиерът.

„Сега се насажда усещането и то много планирано и точно, че Гинка от Пазарджик, прави сделка, като някой от нас стои зад нея. Това не е истина и цели други последствия“, заяви Бойко Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук