Преслава показа потресаващ английски и то на крадена песен!

0
870

Грандиозен скандал избухна около новото парче на Преслава „In control“, което излезе преди броени часове, пише HotArena. Напъните на чалга дивата да направи песен на английски с диско звучене родиха умопомрачителен Франкенщайн, за който дълго време ще се говори, но не с хубаво.На какъв език пее Преслава?

Не е тайна, че Преслава има мераци за Евровизия и смята да се представи именно с това парче. „In control“ („Под контрол“) е първата й песен на английски, макар да не сме много сигурни на какъв точно език пее.

През цялото време певицата по-скоро фъфли, акцентът й е смесица между на украинска жрица и индиец, а резултатът е: „WTF?!”.
Английският й е дори повече „извън контрол“, отколкото този на Стоичков. При него поне можеше да се хване някоя и друга дума, докато на Преслава наистина нищо не й се разбира, коментират шокирани меломани.

За Евровизия?

Още по-плачевното в цялата история е, че певицата иска да се вреди за Евровизия с тази песен. Тя се е опитала да заложи на диско поп звучене, но уви – от чалгарското не е могла да избяга. Певицата вие глас като за кючек, а фолк орнаментиката никак не отива на този стил.
Припомняме, че преди нея се чу, че колежката й Андреа може да участва в Евровизия. От престижната английска медия Гардиън определиха половинката на Кубрат Пулев като най-достойната представителка за страната ни на музикалния конкурс.

Кражба!

Но дори някак магически Преслава да успее да пробие с „In control“, добричлийката е нарушила основното правило на формата – а именно песента да бъде 100% оригинална и да не е излизала преди това.

Читател обаче разкри, че парчето всъщност е крадено!!

„Преслава е откраднала новата си песен. Всъщност парчето е на Цветана Дичева, която е участник в „Гласът на България“. Песента все още не е издадена, но има записано демо. Кантото е измислено от самата Цветана, а това си е една нагла кражба!“, алармира анонимен източник./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук