Преслава призна: Правех 4 часа св*рки, лизаха ме 2 часа, но най-много се възбуждам от

0
45385

Интересни разкрития за интимния си живот разкрива фолк дивата Преслава в интервю за известно еротично издание. Красивата певица споделя, че обожава да прави секс в топла спалня, докато навън е студено и вали сняг. Освен това за една нощ е изпитала цели дванадесет оргазма, заради което се смята за късметлийка.

В интервю Преслава споделя, че се определя като „най-популярната фолк певица” в България. Преслава си споделя, че отлично си спомня онази прекрасна е изпитала цели 12 оргазма за една нощ.

Беше преди 6 години февруари 2012 година в една много студена и мразовита зимна нощ в една уютна къща. Тогава правих тройка с още двама мъже, разкрива без задръжки фолк дивата. Тогава колата ни се повреди, останахме на пътя и докато чакахме пътната помощ, която пристигна след 1 час и половина измръзнахме, колата се беше повредила и не искаше да пали и не можехме да се сгреем.

Към 22:30 часа вечерта вече се бяхме прибрали в къщата, която беше много топла и директно в спалнята да се сгреем. Аз се съблякох и останах само по прашки и си завих с дебелите завивки, след 15 мин при мен в спалнята влязоха двамата сладури бяха по боксерки и легнаха до мен.

В този момент всички знаехме какво ще се случва под завивките и възбудата беше на върховата си точка, естествено след няма и 3 минути и двамата бяха без боксерки, конфискувах им ги за неопределен период от време и останаха само по парфюм, който пък ухаеше доста хубаво, особено на единият ми партньор…

Още от началото на бурната нощ единият от двамата ме привличаше доста повече и все към неговата страна се обръщах и с него се заигравах, като не исках да пренебрегвам и другото момче, но единият определено имаше нещо в него, което ме възбужда повече и аз нямах обяснение защо се обръщам постоянно към неговата страна, дали от парфюма му, който наистина ухаеше уникално, дали от нещо друго не знам.

До 12 часа през нощта вече имах цели 4 оргазма, малко след това единият ми партньор явно се умори и заспа, а другият, който повече ме възбуждаше и имаше уникален парфюм, имаше сили за още секс.

Тогава решихме, че ще е най-добре да го оставим да спи, а ние да се преместим насаме в другата спалня така и направихме, отидохме в другата спалня, направихме почивка за по 1 цигара и банани с шоколад след, което продължихме да се чукаме до сутринта, ама буквално до сутринта до 7 часа сутринта продължихме.

През това време изпитах още цели осем оргазма и така достигнах до рекордните 12 оргазма за една нощ, до този момент бях имала по 7 и 8 оргазма нощ, но до 12 не бях стигала, това наистина беше една страхотна нощ, с един страхотен мъж, който имаше уникален парфюм.

Към 7 часа сутринта и двамата вече бяхме доста уморени и заспахме сгушени, спахме до 15:00 след обяд, и като се събудихме сгушени един в друг си говорихме разни неща за нощта, която прекарахме.

Мислех, че след тази бурна нощ поне 1 седмица няма да ми се прави секс, а в същото време парфюмът му продължаваше да ухае и да ме възбужда, никой друг парфюм и нищо друго не ме беше възбуждало толкова много признава фолк дивата Преслав.

Мислех, че след тази нощ поне 1 седмица няма да ми с прави секс и естествено докато се гушкахме не издържах и се смъкнах надолу и му направих свирка, която продължи около 20,30 минути. След снощният секс просто не вярвах, че ще ми се прави секс в следващите поне няколко дена, но ето, че отново правихме секс.

Бях длъжна да разбера с какво точно се е парфюмирал и какво съдържа, той ми сподели, че деоспреят му освен, че мирише уникално възбуждащо съдържа ферoмонни съставки, които сe приемат от обонянието на жените и са в състояние да възбудят всяка една жена от разстояние, а от по-близко дори да я превърнат в нимфоманка.

Тогава вече разбрах къде било разковничето в това да усещам толкова възбуда за толкова кратко време. Бях изумена как може мъж, който в началото не ме привличаше кой знае колко много да ме възбуди от нищото до такава степен, че да не знам къде се намирам.

Още като се събудихме моят партньор препоръча Playboy King of the game и на другият мъж, с който правихме секс вечерта.

Това беше една от най-хубавите ми вечери в живота, признава фолк дивата Преслава, а имената на мъжете, с които е правила секс ги пази в строга тайна единият в момента в съединените щати от няколко години, а другият не го е виждала от 3 години, споделя фолк певицата Преслава.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук