Приятелите на зверски закланата красавица Милена изригнаха срещу насилника й: Изрод – трябва да бъде убит!

0
1359
Страшни коментари са написали под една от снимките, на която красивата Милена Динова и годеникът й Иван Рангелов се целуват пред коледната елха, приятелите й. Това установи проверка на БЛИЦ.

„Не е трябвало изобщо да живее с него или с другиго в тези „момински” години, има си време за всичко”, смята потребител с името Вяра Надежда.

Asita Asya пък споделя „ Изрод! Бих го мъчила всеки ден докато не умре! Този заслужава да бъде убит от собствената си майка или баща! Рангелови!”.

Апостол Григоров е в потрес: „Ако имам пистолет с кеф го бих застрелял такъв боклук, не заслужава да живее, прилича ми на някаква мутра от ВИС 2”.

И още, и още коментари, със закани и съболезнования. Хората не могат да приемат и не разбират зверството, извършено от Илиян Рангелов.

„Лека й пръст, нека почива в мир и дано да има справедливост. Знам каква е болката на близките, и ние също преживяхме такава болка и трагедия. Поклон”, пише Мима Василева.

„Почивай в мир, красива девойко! Дано справедливостта възтържествува! Изрод, не заслужава да живее и минута повече!”, гневна е и Илияна Иванова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук