Проучване на „Галъп“ Стресна Европейците: Всички се Страхуват от Русия, само България – от САЩ

0
1396

Проучване на „Галъп“ показа интересен феномен.

На въпроса коя страна считате за заплаха за сигурността на страната ви, всички бивши соц.-страни са посочили по-скоро Русия. Единствено в България отговорът е бил друг. У нас най-голям процент от анкетираните посочват като основна заплаха за страната си САЩ.

Политолози от цяла Европа умуват на какво се дължи този странен феномен и защо се страхуваме от американците, които уж се водят наши спасители и пътеводна светлина в тунела по пътя за демокрацията.

Може би трябва да се върнат малко в близкото минало – последните 26 години от българската история… и ще си отговорят много бързо на въпроса защо българите масово подкрепят Русия и млазят Съединените американски щати!

За българите САЩ е икономически агресор, защото не само, че не помогна с нещо на страната ни, но обсеби и силово наложи колониален модел на управление, който разруши икономиката ни. САЩ взе „Марица – Изток“ и диктува цените на тока у нас, като ги държи изкуствено високи, така че да съсипе индустрията, взе златните ни мини на концесия, като ни остави от тях само трохите. Пак американци построиха първите частни бензиностанции, за да печелят на гърба на бедния български народ.

От години те напират и да превърнат Добруджа в пустиня, дупчейки я за шистов газ. Българите виждат сериозна заплаха за земята, домовете, поминъка и здравето си. Ако сондите бъдат набучени в житницата, най-плодотворните почви у нас ще се превърнат в отровна пепел. Затова народът ни здраво се опъна на политиците и прие мераците на американците като опит да ликвидират не само земеделието, но и хората в този район.

САЩ се намесиха и в плановете ни да построим АЕЦ Белене и „Южен поток“ и лишиха държавата от приходи и индустриално бъдеще, а населението – от работа и надежда за нормален живот.

Те грубо се месят и буквално диктуват вътрешната ни политика, а управляващите ни политици са зависими от тяхната воля марионетки.

По-възрастните хора нямат спомен по време на соца руският посланик да е давал през ден интервюта по телевизията и да е раздавал акъл на килограм от какво да правим, до как да се държим. За сметка на това американският му колега Уорлик почти всеки ден се изтъпанчваше на екрана и даваше „ценни съвети“ по всички вътрешнополитически въпроси. Поучаваше, назидаваше и открито се месеше в неща, които не са негова работа и няма право да изказва мнение, че и да го налага. Накрая за капак Уорлик поведе и гей-парада.

Като се добавят и американските войници, които заеха всичките ни военни бази и дрънкат в тах оръжие, насочено към Русия, с което излагат на силен риск населението по тези земи – кого да считаме за агресор и от кого да се страхуваме?

Отговорът е ясен!

А доколко твърденията на продажната американска социологическа агенция „Галъп“ са истина, когато изнасят данни, че в останалите източноевропейски страни масово подкрепяли САЩ…?!? – това е друга тема!

източник: skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук