ПЪЛЕН РЕЗИЛ! Фолк звездата Дебора прави с*кс на публично място, вижте скандалните кадри (ПАПАРАШКИ СНИМКИ 18+)

0
7714

Фолк певицата Дебора удари дъното! В желанието си да привлече внимание, чалга дивата Дебора реши да симулира секс на плажа с жена, пише HotZona.

Сценката, която скандализира и възмути родните летовници, се разигра край Обзор. Възползвайки се, че има публика Дебора се появи с оскъден бански, който да не прикрива абсолютно нищо от бухналите й силикони, но тъй като и това не бе достатъчно реши да симулира акт с жена.

Пред възмутени погледи на баби и внуци Дебора най-нагло реши да се прави на интересна и неморална и се награби с жена. Двете симулираха лесбийска любов, а според присъстващи, кадрите са били направо като от някой долнопробен порно филм.

Жадната за слава певица обаче не спря да лигави приятелката си, докато няколко услужливо привикани папарака уж „случайно“ не я снимаха в куп пози.

Това не е първият случай, в който певицата решава да използва тялото си, тъй като не притежава глас, за да привлече внимание към себе си. Дори собствените й фенове обаче се отвратиха от пошлия й пиар.

Само допреди година Дебора разчиташе на богат спонсор, който да финансира екстравагантните й приумици. След като го прибраха на топло и се разбра, че е престъпник, изпълнителката се отдаде на долнопробни и евтини пиар сцени, само и само да привлече внимание.

   

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук