Първанов /Агент Гоце/, Каракачанов /Агент Иван/ и робите на Ковачки на крака на поредното политическо ГМО

0
1479

Георги Първанов /Агент Гоце/, Красимир Каракачанов /Агент Иван/, Слави Бинев и кликата около Ковачки ще бъдат почетни гости на предстоящото учредително събраните на новата политическа партия „Народен съюз“, разкриха наши сигурни източници.

Сливането на маргиналните партийки Гражданско сдружение „Бъдеще за развитие на България”, ПП БАСТА и партия „Земеделски народен съюз” ще се състои тази събота в НДК в София.

Присъствието на тези лица доказва абсолютно цялата политико-олигархична схема. Разбиването на ББЦ в парламента и превръщането на парламентарната й група в слуга на ДПС и ГЕРБ е бил добре замислен порочен план, съставляващ част от корупционния модел, властващ днес по всички нива на държавата и обслужващ строго определи олигархични интереси.

BNews припомня, че зад името „Народен съюз“ стоят бившите отцепниците от Бареков – Светлин Танчев, Румен Йончев и Георги Ковачев. Всеки един от тях бе избран от избирателите на ББЦ и прекрачи прага на Народното събрание от квотата на КП „България без цензура“. След Анастасия Мозер и Стефан Савов Николай Бареков беше първият партиен лидер, вкарал земеделска партия в парламента. След това те се полакомиха за високи постове и пари. Това ги превърна в неблагодарници, зависими от ДПС.

Само няколко месеца след като влязоха с гласовете на ББЦ в парламента, покупко-продажбата на депутати бе добре разиграна в парламентарните стаички и групата бе тотално разцепена.

Наглостта на отцепниците обаче достигна своя връх. Не само разграбиха ББЦ, подмениха вота на избирателите си и бяха повече от година и половина слуги на ДПС и ГЕРБ, а в събота смятат без грам свян да легитимират напълно открито своята зависимост.

Наличието на тези лица на това (псевдо) либерално сборище сформира  един истински европейски тюрлюгювеч и доказва, че сред българските политици липсата на политическо визионерство и убеждения е осезаемо.

BNews припомня само няколко съществени факта. Бившият евродепутат Слави Бинев е крайно десен политик от партията на Фараж,  а  земеделците, които стоят в основата на бъдещата партия,  бяха изгонени от ЕНП заради прегръдката с БСП.

На този фарс не може да не бъде отчетено и наличието на основните патерици на това управление – Агент Гоце и Агент Иван. Присъствието им изкарва на авансцената зависимостта на това ужким дясно управление от Държавна сигурност. На мероприятието столче на първия ред ще заеме и друг ключов агент на ДС,  научи медията ни – проф. Тадаръков, който е член на партията съучредителка ЗНС.  Поставени на първия ред, те ще легитимират поредното политическо ГМО, чийто родилен дом се намира не къде да е…, а в Сараите.

АБВ, Гоце, ВМРО, Каракачанов и кликата около Ковачки са заставени да изродят това ГМО. Целта  е да обслужват ГЕРБ и да легитимират амбициите на Агент Гоце и Сараите – да вдигнат обща кандидатура на президентските  избори в лицето на поредната зависима от ДС кукла на конци.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук