ПЪРВО В АГЕНЦИЯ DAILYPRESS.bg! Пореден провал на тоалетния министър!

0
85843

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Апетитите върху десетки милиони

Тоалетния министър известен и като министър на тишината претърпя огромен провал в опитите си да сложи ръка върху най-апетитния туристически курорт Слънчев бряг. WC министъра започна похода си със шумни акци в курорта, целата на които беше да дескридитира  държавното предприятие „Слънчев бряг-АД“ и да го завладаее. Това научи само и единтвено Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой доверен източник.

За целта му бе нужно да дескридетира и председателя на най-голямата браншова организация Елена Иванова с цел да внедри свои доверени марионетки. Известно е, че Съюзът на собствениците в Слънчев бряг има своя квота в управлението на държавното АД.

След като се провали в опитите си тоалетния министър смени тактиката си и започна яростна атака срещу смия министър на туризма Николина Ангелкова обвинявайки я в корупция. Интересно ще бъде ако опозицията му поставят ребром въпроса по време на вота на недоверие защо не е сезирал  прокуратурата ако е имал данни за корупционни схеми?

В крайна сметка опитите на WC министъра и тук се провалиха и той предприе най-очайващата си атака – искане за закриване  на държавното предприятие
„Слънчев бряг-АД“.

И тук вече Ангелкова му нанесе съкрушителен удар представяйки новия подход за работа  в курорта Слънчев бряг, който ще се диктува именно от държавното предприятие. Апетитите на тоалетния министър и неговите ментори всъщност бяха да се сложи ръка върху активи за десетки милиони собственост именно на държавното предприятие претърпяха пълен провал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук