ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Сигнал на Николай Бареков и Димитър Байрактаров спря бизнесa с мигранти! (СНИМКА)

0
10142

На 28 юли тази година евродепутатът Николай Бареков и журналистът Димитър Байрактаров подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу нелегалния трафик на мигранти. В документа бяха изнесени реални факти и доказателства за осъществявания нелегален трафик и изразиха основателни съмнения, че той се реализира с протекцията на лица, заемащи високи постове в изпълнителната власт.

Интересен факт е, че след подаването на сигнала до главния прокурор в медийното пространство не е съобщено за нито един случай за трафик на нелегални мигранти.

Припомняме, че последният такъв случай нашумя с това, че в него участваше активистът от партията на Валери Симеонов – Анелия Велева. Още по-скандално беше, че Велева беше освободена от ареста и след като подаде заявление за напускане на партия НФСБ, беше отново прибрана на топло.

Оказва се, че сигналът на Бареков и Байрактаров свърши повече работа от защитното съоръжение, за което се изхарчиха стотици милиони народна пара. Сега остава главния прокурор да си свърши работата по техния сигнал.Сигнал на Николай Бареков и Димитър Байрактаров спря бизнесa с мигранти !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук