Първо в DailyPress: Лоренцо пуска нова песен

0
3458

Синът на Софи Маринова ще представи новия си клип в ефира на Фен ТВ Младият изпълнител Лоренцо подготвя нов проект. Информацията съобщи лично той в интервю за предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ. Песента ще носи името „Парти мишената“ и официалната ѝ премиера е планирана за лятото.

„Замислям един нов проект, казва се „Парти Мишената“. След около един месец ще можете да го гледате по Фен ТВ. Парчето ще е в нов стил, не е като предишните ми песни“, издаде синът на Софи Маринова.

В разговора Лоренцо издаде и любопитни подробности за себе си, като отбеляза, че още на 3-4 години е започнал да пее. „Беше някак забавно – аз едва говорех, но вече можех да пея“, през смях разказа певецът. Запитан какво е да имаш такава популярна майка, той не крие, че усещането му харесва, но не обича показността. „Чувството е невероятно, но аз никога не съм бил надменен. Не парадирам с името на майка ми или с моето име. Не ми харесва този начин на живот“.

„Бих направил дует с Тони Стораро, той е Бог! Има просто неземен глас. Възхищавам му се“, отговори Лоренцо на въпрос с кого би направил дует. Изпълнителят на „Instagram“ изказа признания към своята майка и заяви, че има най-добрия пример за подражание и се надява той да постигне нейните успехи. „Пожелавам си това, което се е случило на майка ми, да се случи и на мен“, завърши младият певец.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук