ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Борисов пак скочи на журналистите: Какво само ме изпитвате като ме видите?

Доколкото помним от гръмките му думи след срещата с Путин, газ щеше да идва от Турция към нас...

0
14012
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Димитър Желязков ще бъде хванат. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов във връзка със специализираната акция, която бе проведена в Бургаско, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Относно това защо е допуснато Митьо Очите да напусне страната и ще търси ли отговорност от ръководството на МВР за това, Борисов коментира: „Ще го хванат. Знам, че това ви е по-интересно. Има МВР, главен секретар – те могат да обяснят всичко, но вие си нямате на представа колко усилия струва това, което направихме днес“.

На въпрос относно сезона и опасността от пожари, премиерът коментира, че има отпуснати достатъчно средства, за да може да се преправят хеликоптерите „Кугър“, за да могат да гасят евентуални пожари. Борисов се обърна към журналисти и заяви, че като го видят само го изпитват. „Питайте Каракачанов. Колкото пари искаха толкова дадохме Имаме 14 „Кугъра“ – най-модерните хеликоптери в света. Кой ги е приземил, защо сме купили 14 „Кугъра“-а и само 4 летят, а другите стоят и не мърдат, за какво са ги купували? Така са подписвали договори. Днес имаме празник, нека се порадваме“, добави премиерът, който присъства на откриването на модернизиран транзитен газопровод за Турция.

Доколкото помним от гръмките му думи след срещата с Путин, газ щеше да идва от Турция към нас…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук