ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Сидеров заподозря Симеонов, че търси контакти с костовисти

0
11565

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Валери Симеонов като лидер на НФСБ има контакт с партии, които са против това правителство. Имам предвид БЗНС на г-н Ненчев, която е виртуална всъщност, заедно с ДСБ на Атанасов и другите разклонения на костовистите. Чувам, че си общували със Симеонов, търсели го. Това написа днес в своя профил във „Фейсбук“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, видя Информационна агенция „Дейли Прес“.

Повод за реакцията му е позиция на БЗНС от днес, в която се казва, че ръководителят на агенцията за вписванията е негово назначение, а той използва „артистичната си агресия в Бургас“, за да отклони вниманието от спирането на работата на Търговския регистър.

„Първото, което се сещам е, че г-н Ненчев реагира вместо Валери Симеонов. те да не са заедно в някакъв клуб, дали е Зет, Хикс, Игрек, не знам“, пише Сидеров. Според него тази реакция „може би показва кой с кого ще се явява на избори.

„По този въпрос има колебания напоследък. Питат ме – ще излизате ли заедно на избори, аз казвам не знам – Валери Симеонов не казва. Чувам информации, че го търсят такива партии като тази на Ненчев, Радан Кънев, Атанасов. Той самият трябва да си каже ясно с кого ще отива на избори. Това е негов проблем“, посочва лидерът на „Атака“.

След куп нападки срещу Ненчев, Сидеров обявява, че не познава директора на Агенция по вписванията Зорница Даскалова и тя не е негово назначение, а за нападките на Ненчев е сезирал адвокати.

Използвах правото на отговор, тъй като се появи една фамозна декларация от лидер на несъществуваща партия, който в…

Публикувахте от Volen Siderov в Сряда, 15 август 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук