ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! WC министърът Симеонов към потребител във Фейсбук: Отиваш на парти, ама до 23:00 часа! Когато не ми се спи, ми е кеф да…

Инсомния мъчи Валерката! В социалната мрежа го помляха!

0
28702
Колаж/източник-снимка: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС /СОФИЯ

Скандалното вице Симеонов за пореден път стана за смях пред цяла България! Под своя публикация в личната си страница във Фейсбук, той отговаря на голяма част от коментарите на хората, които му се подиграват във връзка с казуса по култовото заведение „Какао бийч“, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Припомняме ви, че емблематичното заведение „Какао бийч“ отвори врати отново, след изпълнение на всички предписания от акцията „Шум“ на тоалетния министър Симеонов!

Един от скандалните коментари на популиста Симеонов е в отговор на изказване на обикновен гражданин.

Фейсбук потребителят пише: 

„Тази вечер сме на много яко парти на Какао Бийч!!! Това е най-важното!“ 

Отговорът на Симеонов:

„До 23:00ч.“ 

Циркът не свършва дотук! Малко по-надолу в коментарите Мила Попова пише: 

„Ако си заспал през 2010г. и се събудиш сега, чувайки новината за вицепремиер, чиято основна задача е затварянето на плажни заведение, може да се объркаш, че си се събудил на о-в Търкс и Кайкос.“

Контра отговорът на вицето не закъснява:

„Мила Мила това ми е развлечението, когато съм в отпуск и не ми се спи. А кабинетът на бившата ти началничка е в пъти по-продуктивен, отколкото по нейно време.“

Коя е бившата началничка на въпросната госпожа Попова засега остава неразкрито.

Публикацията на Симеонов събра множество коментари, които откровено са с цел гавра и безпощадни подигравки с министъра! 

По всичко личи, че господин Валери Симеонов чете мненията на народа и персоналните критики към него и работата му, която той нарича „развлечение“. Както разбрахме от неговия коментар, Симеонов обикаля на проверки, когато не му се спи. Дали от нерви, или от разни субстанции не се знае, но едно е ясно – тежка инсомния мъчи вицето!

Съветваме господин Симеонов да се погрижи за съня си, защото сега вече си обясняваме липсата на адекватност и кондиция!

Господин Симеонов, заемате отговорна длъжност и добрият сън е жизнено важен!

За доброто на народа и българското Черноморие съветваме – дайте си заслужена почивка и не се показвайте навън известно време! Достатъчно се борихте с децибелите! Тежко и отговорно е! Отморете, или поне се погрижете за проблема с фалшивия алкохол по Черноморските дискотеки, който натравя деца!

Информационна агенция „Дейли Прес“ припомня, че всекидневно в болниците постъпват малолетни и непълнолетни деца с алкохолни натравения, като се стига и до смъртни случаи.

Проблемът с нискокачествените напитки е далеч по-сериозен и наболял от малко шум в повече! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук