Радан пусна гнусна интрига срещу ГЕРБ! Евродепутат на Борисов го постави на мястото му!

0
1404

Лидерът на партията-пигмей Радан Кънев се опита да сътвори нова гнусна интрига срещу коалиционните си партньори от ГЕРБ. Този път в негова мишена се превърна дейността на евродепутатите от партията на Борисов.
„След намесата на ГС и ДСБ, колегите от ГЕРБ в ЕП дадоха заден: „Идеята ни по никакъв начин не е да казваме „стоп“ на един механизъм, който функционира вече 10 г. и има своя положителен ефект, а да проведем дискусия и да направим анализ…“
Идеята беше точно да се каже „стоп“ на европейския мониторинг. Но ние казахме „стоп“ на стопиращите smile emoticon
Интересно е сега дали те ще успеят да кажат „стоп“ на лекторите си…“, написа Радан във фейсбука си, който е превърнат в отходна шахта на изказванията му.
Радан, обаче бе посечен от евродепутата Емил Радев, който го контрира с изказването: „За хора, които са в опозиция и не могат да кажат „стоп“ на участието си в управлението и привилегиите си в НС това е необмислено изказване. Ще Ви разочаровам, но не сте човека, който може да определя политиката на евродепутатите от ГЕРБ и ние ясно ще изложил утре в Европейския парламент, нашата национално отговорна позиция. Съжалявам, че съм Ви разочаровал, в опитите да ни налагате мнението си, но ако това е важно за Вас следващия път опитайте с Вашата секретарка“.
От края на миналата година Кънев обяви тържествено, че излиза в опозиция, но 99% от хората му продължават да стискат държавните постове, за да смучат заплати и привилегии.
В същото време Радан се представя за опозиция и не слиза от ефира на Нова и Би Ти Ви. Аватарът на Иван Костов се опитва да пробута шизофреничната си позиция и в Брюксел, но от ЕНП са наясно с актуалната ситуация и му обръщат гръб./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук