Разкритие за смъртта на Пантелис Пантелидис вся ужас у феновете!

0
2200

Пантелис Пантелидис остави много хора да страдат за него

В Гърция властите започват да разглеждат смъртта на Пантелис Пантелидис като убийство, научи Kliuki.bg. Тъй като автомобилът не е бил негова собственост, в момента се разследва човекът, който официално е негов притежател. Засега името му не се съобщава, като се знае само, че е бил приятел на 32-годишния певец, или поне така се води.

Аутопсията е показала, че Пантелис Пантелидис не е бил подвластен на никакви опиати като алкохол или наркотични вещества. Движел се е с голяма скорост, но все пак не е ясно кое е довело до излизането му от пътя.

Разследващите не изключват възможността на певеца да му е бил даден умишлено повреден автомобил с цел да се стигне до катастрофа. Все още не може да бъде установено дали е имало някаква неизправност в колата, тъй като щети върху нея са големи. Като мотив за евентуално убийство може да се счете обстоятелството, че Пантелидис е имал доста парични дългове.
Advertisiment:Реклама:

Двете жени, които са били с Пантелис по време на катастрофата, засега са спасени. Според гръцката преса, едната дори е проговорила за инцидента и е отрекла певецът да е карал непредпазливо.

Междувременно, на погребението на Пантелидис са се появили много музикални звезди. Василис Карас не е успял да сдържи сълзите си, което е напълно логично, понеже той беше ментор на покойника. Вчера Карас само с няколко думи описа мъката си.

„Оставете ме да страдам, днес изгубих своя син.“ – каза Василис през сълзи.

Самият Пантелис Пантелидис винаги се е отнасял към него като към свой втори баща, защото това е човекът, който го изстреля към висините на музикалния бизнес. След като двамата сключиха договор преди няколко години, те записаха две общи парчета, а Пантелис се превърна в много голяма звезда. Уви, животът му след това не продължи дълго.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук