Разкритие: Катастрофата е атентат срещу Емилия! Вижте само кой и го причини!

0
2279

Емилия предчувствала, че ще се случи нещо лошо

Тъмна прокоба тегне над Емилия. Пред „България днес“ отец Гелеменов сподели, че в основата на трагедията, която сполетя любимия на певицата, стои магия. Негативната енергия е била насочена към Емилия.

Отецът споделя още, че фолк певиците често си правят магии от завист.

Такъв е случаят й с Емилия. Свещеникът е убеден, че тя е станала жертва на прокоба. Това е причината колата й да катастрофира.

Според отец Гелеменов, тъмна сила е подтикнала Емилия да даде ключовете за колата си на Феди. В съчетание с липсата му на опит зад волана се е случило най-лошо.

Отецът е убеден, че в момента, в който младото момче е седнало зад волана на прокълнатия автомобил, то е било обзето от тъмни сили. Един глас постоянно му е нашепвал, че трябва да натиска по-силно газта.

Според официалната информация, причина за инцидента е аквапланинг и висока скорост.

Най-верният фен на Емилия – Тодор Петров споделя пред „Телеграф“, че тя е имала предчувствие и се е държала странно часове преди трагедията. Предната вечер певицата имала участие в Пловдив. Предстояло й пътуване до родното Гълъбово. Но тя била притеснена. За пръв път отказала да я гримират и заявила, че ще го направи сама малко по-късно.

В разговор с Тодор, който я следва на всичките й участия, тя споделила, че вероятно няма да се видят в петък в Петрич, където трябваше да пее.

Тодор останал озадачен от поведението. Но най-странен за него бил жестът на Емилия. Тя му дала 30 лв и настоявала да се почерпи. Верният й почитател разкри, че никога преди това певицата не е правила нещо подобно, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук