Разкриха брутално убийство в дискотека, ликвидирали сутеньор, вижте подробности!

0
1338

Окръжната прокуратура в Плевен задържа 49-годишен мъж за убийство, станало на 12 срещу 13 февруари т.г. в дискотека в областния град, съобщиха от прокуратурата. Изяснени са обстоятелства, при които е настъпила смъртта на 37-годишен мъж от Перник, станало същата нощ. На 13 февруари рано сутринта в полицията в Плевен постъпил анонимен сигнал за мъж, изпаднал в безпомощно състояние пред дискотека „Анаконда“.

Изпратени са екипи на полицията и „Спешна помощ“. Пострадалият е закаран в болница, където е починал. Досъдебното производство е изяснило, че той е от Перник. Бил довел в дискотеката три еротични танцьорки за участие, после употребил голямо количество алкохол. Рано сутринта при опит да танцува той залитнал, паднал назад и ударил главата си в областта на тила. След това станал, залитнал към маса от заведението, където седял Маню К./49 г./ от Плевен.

Подразнен от поведението на пострадалия, Маню му нанесъл удар в лицето. Според първични данни на съдебни медици смъртта е вследствие на черепно-мозъчна травма. Тройната съдебно-медицинска експертиза предстои да изясни точната връзка между претърпените от пострадалия травматични увреждания и смъртния изход. Маню К. е привлечен в качеството му на обвиняем и е задържан до 72 часа.

Внесено е искане в съда за постоянна мярка „Задържане под стража“. Обвиняемият е осъждан веднъж за причинена смърт по непредпазливост вследствие на пътнотранспортно произшествие от 9 септември, 2012 г. Наложено му е наказание две години затвор с три години изпитателен срок. Присъдата е влязла в сила на 28 май,2013г., като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук